HOME         BOEKEN          RECENSIES         BESTELLEN | CONTACT

 

ARJAN BOES                                       SCHIJNOFFER

 

Enkele dagen voordat de uitbundige carnavalsgekte losbarst in Rio de Janeiro wordt een hoge PR-medewerkster van de Nederlandse oliemaatschappij Exxal ontvoerd. Als de kidnappers met een onmogelijke eis komen, vreest de directeur van Exxal voor haar leven en  schakelt zijn oud-veiligheidsmedewerker Norman Miller in om haar op te sporen in deze bruisende maar tevens levensgevaarlijke metropool. Deze moet alle zeilen bijzetten om niet verstrikt te raken in een ondoorzichtig web van intriges en geweld.. In een bloedstollende thriller neemt het verhaal je mee naar het avontuurlijke, exotische maar tevens  politieke- en maatschappelijke corrupte Brazilië en krijg je een indruk van het grootste land van Zuid-Amerika.

RECENSIES

Ik heb Schijnoffer in één adem uitgelezen. Wat een super spannend boek! Mooie verhaallijnen en personages. Mijn complimenten, ook voor het verrassende plot.

Sylvia Lagerink

 

Een ontzettend knap geschreven boek. Ik heb het met heel veel plezier gelezen. Zoals ook anderen al schrijven: dit boek kan je niet weg leggen. Iedere dag moest ik er even weer in verder. Een heel dik compliment voor jou en ik zal het bij anderen aanraden.

Saskia Hintzbergen

 

Heb op mijn vakantie het boek Schijnoffer gelezen. Wat een gaaf boek. Het boek lees goed weg. Complimenten hoor, super verhaal. Erg spannend met mooie wendingen.

Nico Wagenaar

 

Ook met het boek 'Schijnoffer' is het je weer gelukt mij te intrigeren. Je manier van schrijven is erg plezierig. Ik wilde blijven lezen en was geboeid tot aan het laatste hoofdstuk. Ik ben fan!

Sandra van Wezel

 

Een prachtig en zeer spannend boek! Heb het van pagina 147 tot het einde 327 in een keer uitgelezen.....geweldig!

Eugenie Aben

 

Vakantie zit er op en je boek "Schijnoffer" is uit! Chapeau voor dit geweldige, spannende en meeslepende verhaal. Super gaaf boek waar je helemaal in op gaat!

Petra Letteboer

 

Top boek! Spannend en intrigerend.

Ramon Vermeulen

 

Complimenten voor je boek! Ik hoop dat er nog meer van jouw hand verschijnt! Ik houd me aanbevolen! Boeiend geschreven, spannend tot het einde, ik heb er van genoten!

Christine Molenveld

 

Een intrigerend verhaal dat blijft boeien. Telkens weer toch nog even verder lezen omdat mijn nieuwsgierigheid bevredigd moet worden. Een verhaal met de nodige verrassende wendingen. Prachtig geschreven. De verschillende gebeurtenissen die uiteindelijk allemaal samen komen. Daarbij een kijkje in het Braziliaanse leven. Nog nooit in Brazilië geweest en toch het gevoel er even geweest te zijn. Absoluut een aanrader!

Anita Beernink

 

Helaas heb ik dit fraaie boek (Schijnoffer) vandaag uitgelezen. Het duizelt me nog; ik ben aan het bijkomen van de spanning en de verrassende elementen! Prachtboek!

Erica Tje