HOME          BOEKEN          RECENSIES         BESTELLEN | CONTACT

 

ARJAN BOES                                          GERECHTIGHEID

Op een rockfestival in Berlijn wordt een Nederlandse studente zwaar toegetakeld door leden van motorbende de Scorpions. Haar oudere broer zweert wraak en wil gerechtigheid voor zijn zusje. Als politie en justitie dreigen te falen, gaat hij met hulp van een Duitse journaliste zelf op zoek naar de daders. Ondertussen maakt ook een speciaal politie-onderzoeksteam al jaren jacht op deze criminele motorbende en raken de Scorpions ook betrokken bij een conflict met een rivaliserende motorbende. Een op handen zijnde grote wapendeal in de haven van Hamburg is voor alle partijen cruciaal. In een spannend en meeslepend kat-en-muisspel is de vraag: Wie trekt er aan het langste eind?

RECENSIES

Ik val ongetwijfeld in herhalingen, maar wat heb ik genoten van je boek! Spannend geschreven en boeiend tot op de laatste pagina... mooi einde ook. Creatief hoe je allerlei schijnbare onbelangrijke voorvalletjes op een ander moment laat terugkomen.

Marjan van de Blankevoort

 

Mijn complimenten voor je eerste boek! Super spannend en mooie verhaallijnen. Mijn man, Frans, heeft hem ook inmiddels gelezen en was onder de indruk. Je hebt er twee fans bij!

Marloes Kormelink

 

Ik ben mee geweest op een bijzondere reis. Zo eentje waarbij je, als je het boek even weglegt, in je hoofd er nog wel mee bezig bent. Het is een knap geschreven spannend verhaal, realistisch en erg van deze tijd. Zeker de 2e helft van het boek grijpt je. Je bent dan bekend met alle personen en het verhaal ontwikkelt zich op een bijzondere manier. Goed gedaan!

Lineke Notermanns

 

Ik heb je boek "Gerechtigheid" in één ruk uitgelezen!! Conclusie: Arjan proficiat. Wat een aangrijpend en pakkend geschreven boek, een aanrader!

Rini Nijsink

 

Jeetje, wat een spannend boek! Ik heb ervan genoten, knap geschreven! Mijn complimenten!!

Divera van den Berg

 

Wat een gaaf boek! .. die spanning op het eind... mijn hartslag ging ervan omhoog en op t laatst zelfs een traan. Super!!

Margo Harberink

 

Allereerst mijn complementen met het verhaal en je schrijfstijl. Ik heb het met plezier gelezen, vond het spannend en het nodigde uit om door te lezen omdat je wilde weten hoe het afliep. Ook vind ik het knap hoe kleine details uiteindelijk heel bepalend zijn.

Cor Leenstra

 

Net je boek uitgelezen en ben nu al benieuwd naar je tweede die in de maak is. Leest lekker weg en zit goed in elkaar. Kunt je goed in de sfeer van de omgeving en personages inleven. Vooral het tweede gedeelte vh boek wil je graag weten hoe het afloopt en blijf je lezen. TOP!

Pristella Slagers

 

Super spannend, meeslepend en lekker geschreven boek! Mijn complimenten!

Wilma Tiggelaar

 

Ik vond het echt een heel boeiend, vlot, spannend boek. Heb met veel plezier gelezen!

Marion Kuipers

 

Heb net de laatste bladzijde gelezen en dichtgeslagen: erg genoten! Heel spannend, mijn complimenten! Voor mij een boek die ik met moeite kon wegleggen en dat is een supergoed teken.

Irene Menkenhorst

 

Complimenten Arjan! Ik vond het een zeer mooi en spannend boek!!

Ingrid van Schalm

 

Ik vond je boek Gerechtigheid echt te gek! Met veel plezier gelezen. Knap geschreven.

Roy Bonke

 

Ik vond het erg leuk en boeiend om te lezen!! Een interessant en spannend verhaal tot het eind aan toe. Succes met het schrijven van een nieuw boek!

Annelieke Vochteloo