HOME          BOEKEN          RECENSIES         BESTELLEN | CONTACT

 

ARJAN BOES                                          FATALE LIEFDE?

Vlak voor de belangrijkste wedstrijd uit zijn carrière, wordt de Nederlandse bokser,  Mats Elmander, gedwongen door maffiabaas Boris Gutanof om deze partij te verliezen. . Alles lijkt te gaan zoals was gepland, totdat de liefde voor zijn dochtertje hem parten speelt. Boris is ziedend en schakelt de beruchte huurmoordenaar ‘de Kameleon’ in om de bokser te liquideren. Ondertussen beraamt de maffiabaas een roofoverval op een diamantentransport in Antwerpen. Mats vlucht naar het Vänermeer in Zweden De tijd begint voor iedereen te dringen en de strijd tegen de klok is begonnen. Lukt het Mats om te ontkomen aan de huurmoordenaar en weet Boris het Russische syndicaat tevreden te houden?

RECENSIES

Ik vond het een heerlijk, boeiend en makkelijk te lezen boek, wat je met moeite weet weg te leggen. Je schrijft zo realistisch, dat je als lezer je eenvoudig de hele leefsituatie van de hoofdrolspeler weet voor te stellen. Daarbij is het lekker spannend. Ik vond het jammer toen ik bij de ontknoping was aangekomen. Ik zal het leuk vinden om je volgende boek te lezen.

Brigit Klein Hofmeier

 

Echt een goed en spannend boek! Top! Kon het niet weg leggen haha wilde erg graag weten hoe het zou aflopen.

Lotte Snuverink

 

Super mooi boek en zeker een aanrader voor iedereen!!

Mark Besselink

 

Vlot geschreven en pakkend vanaf de eerste bladzijde. De spanning wordt goed opgebouwd en als je aangekomen bent bij de laatste hoofdstukken, moet je gewoon weten hoe het afloopt. Dit smaakt naar meer!

Els Verbeek

 

Ik heb Fatale Liefde? met veel plezier binnen drie dagen gelezen. Ik moet zeggen, ik vind dit boek zelfs nog mooier dan Gerechtigheid.

Renate Bijen

 

Fatale Liefde? is een gemakkelijk te lezen boek, dat je in de ban houdt en als je er goed inzit dan wil je steeds verder en het heeft een verrassend einde.

Eugenie Aben

 

Ook nu weer boeiend van begin tot eind. Top! Een aanrader voor eenieder. Ga zo door keep up thé good work en ik verneem graag wanneer ik je volgende boek aan kan schaffen.

Jan Rotsma

 

Ik las het boek Fatale Liefde? voordat ik naar bed ging, maar moest me inhouden om niet door te blijven lezen. Spannend en goed te volgen.

Renda de Vos

 

Tot de laatste bladzijden boeiend! Heb het met veel plezier gelezen!

Christine Molenveld

 

Echt weer een super boek! Vol met spanning, moeilijk weg te leggen, maar blijf je boek Gerechtigheid ook super vinden!

Karin Heurter